www.usmihnat.com е проект на Webreality.

Здраво! Добредојдовте на https://www.usmihnat.com/
Целта на сајтот е да ви помогнеме на вас и на вашите омилени луѓе и пријатели да се смеете почесто!
Тимот ни е свеж и секогаш отворен за нови идеи кои можат да ве направат насмеани и среќни така штове молиме пишете ни.
Уживајте и се надеваме сајтот ви се допадне!

Освен да истеглите среќичка, вие можете да:

Интегрираjтe ja услугата во вашиот саjт.
Дадете предлог за нова среќичка.


Интегрираjте со вашиот саjт:

<script type="text/javascript" language="javascript1.2" src="https://www.usmihnat.com/res/js/embeded.js?lang=mk"></script> <noscript><a href="https://www.usmihnat.com/mk/"><b>Среќичка за денот на твојот сајт! Среќичка од вашето кафе!</b></a></noscript>

Овој сајт (апликација) е создаден од мене (valqk) и уште неколку луѓе. Поддржува се целосно од нас и единствениот начин на заработка е со донации или СМС-и. Поради големиот интерес и потребата од човек,кој да ги прегледува срекичките и да се грижи за саjтот - требат средства. Ве молиме да испраќатe редовно СМС или ако сакате да направите донација (може и повеќе од еднаш).

Донираjте колку процените, но да е од срце!
Имаме потреба од вас и вашата подршка!
Ве молиме, испракаjте и СМС-и.
ePay.bg Paypal
BGNТимот на Webreality не ви дава никакви гаранции за работата на услугата! Не носиме никаква одговорност за пропуштен корист или предизвикана загуба, поради недостапност до нашата услуга.Webreality & Co. team.Ако имате било какви прашања, предлози или сакате да споделите нешто поврзано со сајтот, пишете ни