Предложете ja вашата среќичка

Внимание: Ако среќичката која сте jа понудиле биде одобренa, вашето име ке се поjавува наj-од долу под него.Со праќање на предлогот вие се согласувате вашето членско име да се појави таму. Ве молиме, ако имате предлози за повеќе среќички, пишете ги одделно.Ви Благодариме!

Второ внимание: Ве молиме, напишете го вашиот е-маил, кога пополнувате среќичка.Ви гарантираме, дека тој ќе се користи од нас само и единственно за да добиете известување,ако jа одобриме вашата среќичка и/или да ви испраќаме што има ново на сајтот, ако сте ја избрале оваа опција.

Трето внимание: Ќе добиете е-маил кога ќе ja одобриме вашата среќичка. Ако не добиете пошта значи дека вашата среќичка не е одобрена. Ве молиме, имајте во предвид, дека одобруваме среќички,што мислиме дека ке бидат соодвеетни и можат да бидат истеглени, коj не се повторуваат и се напишани правилно граматички и на Македонски jазик! Исто така, прегледување станува бавно, поради големиот број предлози и малкуто време кое можеме да отделиме на проектот. Ве молиме, не ни пишете за да питате 'Зашто не е одобрена твоjата среќичка?'!

Брза и едноставна регистрација

Ако веке сте предложиле срекичка вашето име/Email ке се пополнат автоматски. По притискање на копчето 'Регистрирај се' ќе бидете регистриран и ќе влезете автоматски.Потоа може да промените информациите за вас од профил страницата.

Име:
Email:
Лозинка:
Потврдете:
 
 
 
 
Jaзик:
Автор:
Текст:Ако имате било какви прашања, предлози или сакате да споделите нешто поврзано со сајтот, пишете ни