За нас

Здраво,
Се надеваме саjтот да ви се допаднал и да jа теглите вашата среќичка секоj ден.
Овој проект е создаден со цел да се насладите на сре ќата на кафето си онлајн,
и ако имате желба, да го ставите на вашиот саjт.

Проектот е започнат од веб компаниjата Webreality,
по идеja одAz-Jenata.com.
Подоцна во неа учествуваа и други луѓе, споменати подолу,
но прво, да ви кажеме како да ставите среќичка на вашиот саjт/блог.

Прашање: Какo можам да ставам среќичка на мојот блог / сајт?

Одговор: Направивме што е можно по едноставно поставувањето на срекички.
За да се појави среќичка кај вас, вие треба само да поставите во вашата страница овој код:

<script type="text/javascript" language="javascript1.2" src="https://www.usmihnat.com/res/js/embeded.js?lang=mk"></script> <noscript><a href="https://www.usmihnat.com/mk/"><b>Среќичка за денот на твојот сајт! Среќичка од вашето кафе!</b></a></noscript>


Да, толку е едноставно!!!
Сега едноставно уживајте во денот!

Поздрав од тимот,коj го создал овој сајт (саjтот коj носи среќа):
valqk, _Sokol_, Arimano.Ако имате било какви прашања, предлози или сакате да споделите нешто поврзано со сајтот, пишете ни